Esec pe muschie de cutit pentru Simona Halep la US OPEN

Maria Sharapova nici bine nu a revenit pe teren ca deja culege laurii victoriei. Se pare ca cea care a castigat de 5 ori TURNEUL US OPEN si a fost atata timp numarul 1 WTA este greu de detronat. Simona Halep nici bine nu a uitat esecul de la Cincinnati ca a reusit sa piarda iar, ce-i drept, de data aceasta a fost un esec pe muchie de cutit ca s-a chinuit un pic cu Sharapova.

 

Sharapova a jucat exact asa cum ne-a obisnuit, sigura pe ea si foarte energica si agresiva incat a purtat-o pe Halep tot terenul timp de aproape 3 ore. Scorul a fost 6-4, 4-6, 6-3.

 

Simona a luptat mai mult de data aceasta, dar a fost coplesita de jocul incredibil al rusoaicei. Desi a inceput meciul cu ceva incredere in ea, pe parcurs si-a pierdut-o cand a vazut la ce intensitate ridicata joaca Sharapova. Nu este de mirare ca a fost mereu la conducere pe parcursul jocului, dar a facut rapid si break.

Sharapova a aratat inca o data ce inseamna sa fii numarul 1 in  clasamentul WTA atata timp, pentru ca se distanta rapid la 4-1. Halep abia s-a chinuit sa serveasca 4-5 sa ramana in set. Simona a mai revenit in meci ici colo, fapt care a salvat-o sa nu fie un esec atat de mare si evident, pentru ca rusoaica a mai facut mici greseli nefortate. Cand a avut si romanca o sansa de break, atunci s-a gandit sa inchida setul, chiar la prima sansa avuta.

 

Pe parcursul meciului, Sharapova si-a luat o mica pauza de vestiar care i-a prins foart bine, pentru ca nu a mai facut nicio greseala si a servit si mai agresiv. A facut un meci supraomenesc, incat a inceput sa planga dupa ce l-a castigat.

Maria Sharapova va juca in jurul secund impotriva unguroaicei Timea Babos, locul 59 WTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *