Esecul Simonei Halep de la Cincinnati

Inca un esec pentru Simona Halep dupa cele 3 de anul acesta, de data aceasta la Cincinnati si rateaza iar sansa de a urca pe primul loc in clasamentul WTA. Romanca noastra a pierdut categoric finala turneului Premier 5 de la Cincinnati din 2017, fiind umilita de spanioloaica Garbine Muguruza. Scorul a fost 1-6 si 0-6, iar meciul nu a durat mai mult de 57 de minute.

Simona ne-a aratat o alta fata in acest meci. Parca nu a jucat niciodata mai slab ca acum drept pentru care este una dintre cele mai drastice infrangeri ale sale. Serviciul sau a fost foarte slab si a comis numeroase greseli. Spanioloaica a fost atat de energica si agresiva incat a plimbat-o pe tot terenul pe Simona pana aceasta nu a mai stiut ce solutii sa gaseasca. Muguruza a inceput jocul atat de agresiv incat a reusit sa castige primul set dupa doar 23 de minute. Al doilea set a fost dominat in totalitate de Muguruza, iar romanca noastra nu a avut ce sa mai faca.

La conferinta de dupa meci, Simona a declarat ca s-a simtit coplesita de ritmul impus de Muguruza si chiar a fost uimita de performantele adversarei. In urma declaratiilor, se pare ca Simona s-a simtit prea coplesita si a intrat in panica din cauza agresivitatii adversarei, fapt care i-a permis sa controleze tot meciul. Pentru romanca au fost si alte aspecte minore care au incurcat-o, respectiv vremea prea urata pentru joc si bataturile pe care le avea deja in urma altor meciuri grele. Chiar daca a parut ca a cedat usor, Simona este de parere ca a dat tot ce a putut. Se pare ca Muguruza a fost prea buna pentru Simona Halep.

In urma acestui esec, se pare ca Simona Halep ramane tot pe locul 2 WTA, la 5 puncte diferenta fata de lidera Karolina Pliskova. Mai urmeaza un turneu la US Open, care va avea loc in perioada 28 august – 10 septembrie.

Sa vedem daca isi va reveni Simona Halep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *